FOTO Cum arată noul stadion din Târgu Jiu. Arena sportivă va fi una dintre cele mai moderne din ţară

FOTO Cum arată noul stadion din Târgu Jiu. Arena sportivă va fi una dintre cele mai moderne din ţară

Lucrările la noul stadionul municipal se apropie de final

Lucrările la noul stadion din municipiul Târgu Jiu se apropie de final. Potrivit autorităţilor locale, noua arenă va fi gata în luna iulie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
O mare parte din scaune au fost montate şi se lucrează la pista de atletism, care va avea şase culoare şi va putea fi omologată de Federaţia Internaţională de Atletism. 
„Această pistă va fi dotată cu mobilier pentru ca disciplinele sportive care vor fi practicate să se desfăşoare în condiţii optime. Este vorba de cursa cu obstacole, aruncarea discului, aruncarea cu ciocanul, sărituri în lungime şi în înălţime“,
a spus Aurel Popescu, primarul interimar al municipiului Târgu Jiu. 
 

S-au montat o parte din scaune 

 
La stadion au fost montate o parte din scaune şi două tabele electronice. „Au fost montate cele două tabele electronice. Între timp se lucrează la finisaje în hotel. Termenul de finalizare a lucrării este sfârşitul lunii iulie“, a mai precizat Aurel Popescu, care a fost astăzi la stadion pentru a vedea cum decurg ultimele lucrări.
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările