Fostul senator Marcu Burtea a murit în Spitalul Victor Babeş din Bucureşti. Acesta a fost diagnosticat cu meningoencefalită

Fostul senator Marcu Burtea a murit în Spitalul Victor Babeş din Bucureşti. Acesta a fost diagnosticat cu meningoencefalită

Fostul senator a decedat la vârsta de 67 de ani

Marcu Burtea, fost senator de Gorj, a decedat vineri în Spitalul „Victor Babeş" din Bucureşti. Acesta a fost transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD în Bucureşti, după ce a fost diagnosticat cu meningoencefalită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marcu Burtea, fostul senator de Gorj şi ex viceprimar al municipiului Motru, a murit la Spitalul „Victor Babeş" din Bucureşti. Acesta suferea de meningoencefalită şi a fost transportat de urgenţă, la începutul săptămânii, cu elicopterul SMURD la Bucureşti. Trupul neînsufleţit a fost depus la Catedrala din municipiul Motru, iar înmormântarea are loc chiar astăzi. 

„A venit duminică la ora 4 dimineaţa, iar la 9 a intrat în comă. În jurul prânzului a devenit febril şi s-a efectuat examenul RMN, care este sugestiv pentru meningoencefalită. S-a făcut puncţie rahidiană şi a venit rezultatul de meningoencefalită pneumococică. S-a luat decizia transferării la Bucureşti cu diagnosticul rezervat“, a spus Ramona Oprea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

 
Burtea a condus mineritul din Motru
 
Marcu Burtea a fost directorul general al Sucursalei Miniere Motru, care făcea parte din cadrul Regiei Autonome a Lignitului Târgu-Jiu. Marcu Burtea a fost senator din partea PDSR în perioada 1996-2000, după care, până în anul 2004, a fost viceprimar al municipiului Motru. În anul 2004 a candidat din partea UNPR la funcţia de primar al oraşului Motru. După ce a pierdut alegerile în faţa actualului primar Dorin Hanu, Marcu Burtea a ieşit la pensie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: