Fostul director al SNLO va fi numit în funcţia de consilier al managerului CEO

Fostul director al SNLO va fi numit în funcţia de consilier al managerului CEO

Daniel Burlan se întoarce la CEO

Managerului Complexului Energetic Oltenia (CEO), Sorinel Boza, a anunţat că fostul director al Societăţii Naţionale a Lignitului Olternia (SNLO), Daniel Burlan, va fi consilierul său personal.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Anunţul a fost făcut chiar de către Sorinel Boza, în cadrul unei emisiuni de televiziune. Danuel Burlan va conduce Departamentul de iarnă.
„Acesta va avea două atribuţiuni: va prelua atribuţiile de securitatea muncii şi va coordona actrivitatea Comandamentului de iarnă în cadrul Complexului“, 
a spus Sorin Buza.
 
Daniel Burlan şi-a dat demisia din cadrul CEO în vara anului trecut, preferând să plece şi să lucreze în mediul privat din capitală. 
Daniel Burlan este vizat în dosarul penal denumit „Masa caldă“, alături de alţi actuali şi foşti directori din minerit şi energie. Acuzaţia principală constă în delapidare. Ultima decizie a fost luată în acest dosar chiar în această toamnă. Curtea de Apel Craiova a decis să retrimită dosarul pentru completartea cercetărilor la procuror, pentru că Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu nu avea competenţa necesară. 
citeste totul despre: