Fost lider al lumii interlope din Gorj, avocat stagiar în baroul lui Bota. Coco Păun, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, a devenit avocat, din infractor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coco Păun a fost implicat, în ultima perioadă, în mai multe scandaluri legate de evacuări
Coco Păun a fost implicat, în ultima perioadă, în mai multe scandaluri legate de evacuări

Unul dintre foştii „capi“ ai lumii interlope din Târgu Jiu a devenit avocat stagiar în cadrul Uniunii Naţionale a Barourilor din România - structura Bota.

Potrivit listei cu avocaţii înscrişi în baroul paralel condus de avocatul Pompiliu Bota, la poziţa 1687 se află Constantin Păun. Acesta a figurează ca avicat stagiar, cu drept de a pune concluzii la judecătorii. Chiar şi numărul de telefon al lui Constantin Păun figurează pe lista Uniunii Naţionale a Barourilor din România - structura Bota. Contactat la numărul de telefon respectiv, Coco a negat că ar fi avocat: „Poate e o coincidenţă de nume. Nu sunt avocat“. 

A suferit mai multe condamnări 

Coco Păun a fost liderul unei grupări din Târgu Jiu, iar confruntările cu gaşca rivală condusă de Gelu Livezeanu ajunseseră să-i înspăimânte pe locuitorii municipiului Târgu Jiu. În primăvara anului 2000, celor două grupări ajunseseră să se bată cu săbiile în centrul oraşului, chiar în plină zi. O nouă conducere a fost numită atunci la conducerea Poliţiei Gorj, care a reuşit să aducă liniştea în oraş prin arestarea celor doi lideri ai lumii interlope. 

Coco Păun a fost condamnat definitiv în mai multe cauze, atât pentru bătăile sângeroase cu clanul rival, dar şi pentru o serie de infracţiuni economice, acesta fiind administratorul mai multor firme. 

De asemenea, Coco Păun a fost iubitul Biancăi Drăguşan. Aceasta a spus despre actualul avocat stagiar că avea un comportament foarte violent şi că chiar a supus-o la torturi. 

Nu ar fi fost primit în Baroul Gorj

Florin Homescu, avocatul Baroului Gorj, a spus că fostul interlop nu ar fi putut să devină avocat în cadrul Uniunii Naţionale a Barourilor din România:

„Nu sunt primiţi în barou cei care au comis infracţiuni care au adus atingere prestigiului profesiei, deşi au fost reabilitaţi“. 
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite