Fonduri alocate pentru modernizarea unui drum naţional din Gorj care a fost reabilitat în urmă cu doar un an de zile

Fonduri alocate pentru modernizarea unui drum naţional din Gorj care a fost reabilitat în urmă cu doar un an de zile

Drumul dintre Târgu Jiu şi Baia de Aramă a fost asfaltat în urmă cu un an

O sumă de 58 milioane de lei a fost alocată de Guvern, pentru modernizarea Drumului Naţional 67 D din judeţul Gorj, care face legătura din Târgu Jiu, Tismana şi Baia de Aramă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut de către senatorul PNL de Gorj, Ion Iordache: „Drumul Târgu-Jiu- Arcani-Tismana-Baia de Aramă(DN 67D) va intra într-un amplu proces de reabilitare. În urma solicitărilor venite din partea echipei PNL Gorj, Guvernul a alocat, din fonduri de la bugetul de stat, peste 58 de milioane de lei pentru reabilitarea părţii carosabile, a podurilor şi podeţelor.

În plus, se vor construi 3 poduri noi şi se vor amenaja trotuare, parcări, acostamente, şanţuri şi rigole. Licitaţia va fi la începutul lunii februarie iar lucrările au termen de execuţie 1,5 ani.

Este important că, deşi traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere economic, Guvernul liberal continuă să aloce fonduri pentru investiţii“.

De menţionat este că Drumul Naţional 67 D a fost reabilitat în urmă cu aproximativ un an, când a fost aşternut un nou strat de covor asfaltic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările