Focar de COVID-19 la spitalul din Târgu Jiu. O secţie a unităţii medicale a fost închisă temporar

Focar de COVID-19 la spitalul din Târgu Jiu. O secţie a unităţii medicale a fost închisă temporar

Internările au fost sistate la Secţia Medicină Internă I                                         Foto: SJU Târgu Jiu

Secţia Medicină Internă I, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, este afectată un focar de infecţie SARS CoV-2 în evoluţie, atât în rândul personalului secţiei, cât şi în rândul pacienţilor internaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Un medic şi doi asistenţi depistaţi pozitivi la coronavirus se tratează la domiciliu, un pacient a fost externat la cerere, fiind în izolare la domiciliu, iar alţi trei pacienţi pozitivi au fost transferaţi la Secţia Boli Infecţioase.

Internările în această secţie vor fi suspendate pe o perioadă de cinci zile, pentru a putea fi luate toate măsurile necesare de limitare a focarului“, a transmis Mihaela Ţicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.
 

Pacienţii vor fin internaţi în alte secţii sau spitale 

Pacienţii vor fi direcţionaţi către alte secţii.
„În perioada 21 – 26 ianuarie 2022, pacienţii care se vor adresa SJU Târgu-Jiu pentru internare la Secţia Medicină Internă I, vor fi redirecţionaţi spre Secţia Medicină II din clădirea unităţii situată pe strada Tudor Vladimirescu sau spre alte unităţi medicale din judeţul Gorj“, a mai spus Mihaela Ţicleanu.
 
Conform Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, în judeţul Gorj s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, 105 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.  
 
Vă recomandăm să citiţi şi 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările