Focar de COVID-19 la un centru pentru îngrjire copiilor cu handicap din Târgu Jiu. Patru angajate sunt infectate

Focar de COVID-19 la un centru pentru îngrjire copiilor cu handicap din Târgu Jiu. Patru angajate sunt infectate

În cadrul centrului se află 36 de copii cu probleme de sănătate                                   Foto: Diana Frincu

Patru salariaţi de la un centru de îngrjire pentru copii cu handicap din Târgu Jiu sunt infectaţi cu noul coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu câteva zile, o infirmieră din cadrul unităţii a fost depistată pozitiv la testul de COVID-19. Astăzi, în urma efectuării testelor, alte trei angajate au diagnosticate cu noul coronavirus. 
Centrul se află în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi protecţia Copilului (DGASPC) Gorj au fost depistaţi cu noul coronavirus. 
 
„În urma testărilor efectuate în cadrul anchetei epidemiologice demarate de către DSP Gorj la nivelul centrului rezidenţial subordonat DGASPC Gorj,unde, în data de 23.05.2020, a fost confirmat un caz pozitiv de infectare cunoul coronavirus, s-au confirmat noi cazuri pozitive. La aceeaşi dată, au fostrecoltate probe de la 14 persoane, 3 rezultate fiind pozitive.  
Rezultatele ne-au fost comunicate în dimineaţa zilei de 25.05.2020. Celetrei persoane confirmate cu COVID-19 sunt asimptomatice. Precizăm faptul că se iau toate măsurile necesare astfel încât activitatea centrului să se desfăşoare fără probleme“, se arată într-un comunicat de presă al DGASPC Gorj.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: