Florăriile, în sapă de lemn din cauza restricţiilor din prima zi de şcoală.„Vânzările au fost dezastruoase“

Florăriile, în sapă de lemn din cauza restricţiilor din prima zi de şcoală.„Vânzările au fost dezastruoase“

Vânzările de flori au fost în prima zi de şcoală

Comercianţii de flori din municipiul Târgu Jiu  înregistrează pierderi semnificative în prima zi de an şcolar, după ce Ministerul Educaţiei a luat decizia ca elevii să nu mai vină la şcoală cu flori.

Puţini elevi şi părinţi s-au încumetat să mai cumpere flori. „Foarte puţini au mai venit să cumpere flori. Într-o zi obşinuită de an şcolar se făceau vânzări importante. Anul trecut, pe vremea aceasta (n.r.- luni, 14 septembrie, ora 11,00), am fi terminat  toate florile“, a spus Gabriel, care vinde flori în Piaţa 9 Mai din municipiul Târgu Jiu. 
 
„Am vândut foarte puţine buchete, cam 20-25. Am luat puţină marfă şi tot nu s-a vândut. Vânzările au fost dezastruoase. Pierderile sunt foarte mari“, a precizat Rareş.
 

„Nu cred că se poate transmite virusul prin flori“

Cu toate restricţiile impuse, unii părinţi şi elevi nu au ţinut cont şi au cumpărat flori pentru doamnele profesoare sau învăţătoare.
 „Nu cred că se poate transmite virusul prin aceste flori. Restricţia aceasta mi se pare o tâmpenie. În alte ţări nu există aşa ceva. O prietenă mi-a transmis că în Marea Britanie, unde situaţia a fost mult mai gravă decât la noi se fac cursuri în mod normal“, ne-a spus mama unui elev.
 

Vă mai recomandăm să mai citiţi 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările