Femeie amendată de două ori în aceeaşi zi pentru că şi-a lăsat calul nesupravegheat

Femeie amendată de două ori în aceeaşi zi pentru că şi-a lăsat calul nesupravegheat

Proprietara calului a fost amendată de două ori aceeaşi zi

O femeie de 43 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost amendată de două ori în aceeaşi zi pentru că şi-a lăsat calul pe care îl deţine nesupravegheat, iar cabalina a ajuns pe străzile oraşului.

Calul a fost făsit prima dată pe o stradă din Târgu Jiu în  data de 5 martie. A fost luat de serviciul specializat şi dus în adăpostul primăriei. Proprietarea animalului, o femeie în vârstă de 43 de ani din municipiul Târgu Jiu, şi-a revendicat calul abia în data în urmă cu două zile, moment în care poliţiştii locali i-au aplicat o sancţiune în valoare de 100 lei,
 
„Câteva ore mai târziu,  aceeaşi cabalină a fost observată din nou pe străzile oraşului de către poliţiştii locali, aflaţi în serviciu de patrulare, pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu. Agenţii constatatori au sesizat serviciul specializat pentru ridicarea animalului nesupravegheat, au constatat contravenţia şi au aplicat o altă sancţiune contravenţională. Persoana în cauză a fost sancţionată conform art. 2, pct. 17 din Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată, cu 100 lei“, a spus Alexandra Petriţa, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu Jiu.  
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: