Femeia de serviciu recunoaşte că i-a făcut pedichiura la birou şefului său. „M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac. I-am făcut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Directorul Marian Rotaru, în timp ce i se făcea pedichiura în biroul său de către femeia de serviciu
Directorul Marian Rotaru, în timp ce i se făcea pedichiura în biroul său de către femeia de serviciu

Femeia de serviciu care apare într-o fotografie cu directorul Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu recunoaşte că-i făcea pedichiura şefului său, Marian Rotaru.

Directorul Direcţiei de Patrimoniu a motivat, după apariţia fotografiei în care apare cu un picior într-un lighean şi cu celălalt în poala subalternei sale, că suferise o luxaţie la picior şi că o rugase pe femeia de serviciu să-i schimbe faşa elastică de la picior. 

Subalterna a recunoscut, însă, într-o declaraţie pentru Mediafax, că-i făcea o pedichiură şefului său, la solicitarea acestuia:

„Da, eu eram! Îi făceam o pedichiură! Este adevărul adevărului! Practic, nu m-a obligat. Eu am lucrat acum vreo 14 ani în aşa ceva, de 12 ani lucrez în Patrimoniu şi a auzit că mă pricep. Văd că spune că i-am pus o faşă, dar nu e adevărat! Îi faceam o pedichiură. M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac. I-am făcut. A fost singura dată. Aflase că mă pricep, de unde nu ştiu...“.

Femeia spune că a fost jignită de către Marian Rotaru şi că a fost chiar luată cu ambulanţa de la serviciu: „Eu, care am şi nişte probleme de sănătate, o dată am fost luată cu salvarea de la serviciu, ne tot stresează, înjurături. Eu, oricum, am un Dumnezeu deasupra capului, o familie, doi copii şi eu nu am să mint niciodată. Acum, dacă o să fiu dată afară, o să fiu umilită, asta mi-a fost soarta, până aici s-a mers. Poza este de la început, când a venit dânsul, acum doi ani". 

Citeşte şi

Director din Primăria Târgu Jiu fotografiat în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura. „Aveam piciorul luxat şi mi se lega o faşă“

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite