Fanii pandurilor după victoria cu Universitatea: „Mulţumim, Craiova!“

Gorjenii l-au consolat aseară pe Victor Piţurcă după eşecul de la Târgu-Jiu şi au mulţumit Universităţii pentru cele trei puncte. Craiova a jucat slab în faţa pandurilor, dând ocazia elevilor lui Ionuţ Badea să obţină prima victorie din campionat, scor 3-1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştiinţa s-a dus încrezătoare la Târgu-Jiu, dar s-a întors cu capul plecat. De la varianta unei victorii la „masa verde“, vehiculată în ultimele zile, până la o înfrângere categorică pe teren nu a fost decât un pas.

Pandurii au făcut cel mai bun meci al sezonului şi au învins o echipă a Craiovei cu pretenţii, dar care aseară nu a arătat nimic. A luat gol în primul minut, când nici nu se aşezase bine pe teren (Orac a marcat printre picioarele lui Lung) şi s-a trezit abia după golul de 2-0 al lui Apostu (24), venit tot pe o neatenţie în apărare.

Degeaba a forţat Piţurcă şi a mutat ofesiv, schimbând un mijlocaş la închidere cu un vârf şi un fundaş cu un mijlocaş ofensiv, că tot gorjenii au punctat, prin acelaşi Apostu (53).

Iordache putea face chiar 4-0, în două rânduri, în timp ce Craiova a fost aproape de gol prin A. Piţurcă, M. Costea şi Wobay. Prea puţin pentru a putea emite pretenţii. Golul lui Iliev (88) a venit doar ca o tristă consolare, Victor Piţurcă plecând de la stadion cu capul în pământ.

S-a oprit totuşi pentru câteva autografe şi fotografii cu fanii din Gorj, dar nu a scos niciun cuvânt. „Lasă nea Piţi, nu mai fi supărat, că baţi pe Rapid. Noi suntem mai amărâţi şi ne trebuiau mai mult punctele astea“, au încercat gorjenii să-l consoleze. „Mulţumim, Craiova! Acum o să ne revenim şi noi“, murmurau fanii pandurilor după meci. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările