Fabrică de componente auto pentru Audi şi BMW la Târgu Jiu

Fabrică de componente auto pentru Audi şi BMW la Târgu Jiu

500 de persoane vor angajate pentru început

O companie germană intenţionează să investească într-o fabrică de componente auto la Târgu Jiu, pentru mărci celebre, cum ar fi Audi sau BMW.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a precizat că investitorii germanii vor să deschidă, pentru început, o hală de producţie de 5.000 de metri pătraţi, după care activitatea să se extindă pe o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi: „Am avut o întâlnire cu reprezentanţii unei companii germane, care doresc să investească în municipiul Târgu Jiu. M-am deplasat în mai multe zone ale oraşului pentru a le prezenta o serie de spaţii unde ar putea să-şi desfăşoare activitatea. Au pentru început interesul de a deschide o hală de 5.000 metri pătraţi pentru fabricarea de componente pentru BMW şi Audi, iar, ulterior au solicitat o suprtafaţă mult mai mare, de trei hectare pentru a creşte activiatea de producţie. 
 

1.500 de persoane vor lucra în cadrul fabricii

Marcel Romanescu spune că planul este ca 1.500 de persoane să lucreze în final în cadrul fabricii: „Numărul iniţial de angajaţi va fi de 300, după care se va ajunge până la 1.500 de salariaţi. Reprezentantul lor va merge în bordul companiei şi va propune ca această investiţie să se realizeze la Târgu Jiu“
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: