Dragnea, „vrăjeala“ şi Bacalaureatul

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragnea spune că a plecat în Brazilia ca să prindă peşte
Dragnea spune că a plecat în Brazilia ca să prindă peşte

Oare cât de proşti îi crede Dragnea pe români? Mă tot gândesc în ultimele zile la asta de când Dragnea continuă cu „vrăjeala“ ieftină şi spune că a fost de mai multe ori (mai exact de 16 ori) în Brazilia la pescuit, pentru că are această pasiune.

Cum poţi să spui aşa ceva? Altceva mai plauzibil nu a găsit, o „vrăjeală“ mai de Doamne ajută? Mă gândesc cum a făcut. S-a urcat cu toate undiţele şi restul ustensilelor la bordul avionului şi a decolat spre Brazilia, pentru că aşa procedează orice pescar când pleacă la pescuit: îşi aranjează cu rigorizatate „armele“ şi momelile corespunzătoare. Dar oare ce peşti o fi căutat Dragnea prin Brazilia, că avem şi noi prin apele noastre o varietate de specii. Poate că peştele din aur... De ce nu s-a dus în Delta Dunării, care este considerat un adevărat rai al pescarilor. 

Cum poţi să spui că pleci în Brazilia să prinzi peşte? Această explicaţie este revoltătoare pentru orice persoană raţională. Măcar dacă spunea că s-a dus să înoate sau să plajă, ori, şi mai plauzibil, la carnaval ori să le vadă şi să le pipăie pe dansatoarele de samba. Nu este prima dată când Dragnea vine cu asemenea „vrăjeli“, dar parcă acum prea a exagerat şi nu poţi să nu reacţionezi.

Şi mă mai întreb de unde naiba are acest om sume aşa de mari de bani să meargă de 16 ori în Fortaleza costă cel puţin 2.000 de euro. Înseamnă că a cheltuit doar cu transportul peste 30.000 de euro, o sumă enormă pentru orice român de rând. Totul „pute“ când Dragnea deschide gura şi „pute“ rău de tot, încât te ia cu ameţeli.

Poate că asemenea „vrăjeli“ de tipul acesta au prins la populaţia din Giurgiu, judeţ care s-a clasat pe penultimul loc în ţară în privinţa promovării examenului de Bacalaureat, cu 51%, dar să te raportezi la nivelul întregii ţări ca şi când ai discuta cu ai tăi de acasă pe care îi ştii şi ei te cunosc este o mare lipsă de respect. 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite