Două persoane au fugit din izolare. Au fost prinse, amendate şi băgate într-un centru de carantină

Două persoane au fugit din izolare. Au fost prinse, amendate şi băgate într-un centru de carantină

Două persoane au fost prinse de oamenii legii în timp ce plecaseră din izolarea la domiciliu

Doi gorjeni au fugit din izolare, Aceştia au fost prinşi de oameni legii, care i-au amendat şi introdus într-un centru de carantină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Amenzile aplicate celor două persoane care nu au respectat măsura izolării au fost în cuantum de 5.200 de lei. 
„Alături de una dintre persoane au mai fost carantinaţi şi alţi doi membrii ai familiei, care se aflau şi ei în izolare. Reamintim persoanelor aflate în izolare la domiciliu, care părăsesc locaţia în care au fost plasate, fără aprobarea autorităţile competente, că sunt considerate persoane cu risc crescut de contagiozitate şi sunt conduse de forţele de ordine publică şi plasate în carantină instituţionalizată, sub pază, potrivit art.7 din Ordonanţa Militară nr.2/21.03.2020. De asemenea, persoanele carantinate, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, care părăsesc locaţia în care acestea au fost plasate, fără aprobarea autorităţilor competente, sunt carantinate pentru o nouă perioadă de 14 zile. Facem precizarea că aceste măsuri nu exonerează persoanele de răspunderea contravenţională sau penală“, se arată într-un counicat al Direcţiei de Sănătate Publică Gorj. .  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: