Dosarul fiului preşedintei Judecătoriei Novaci, care a accidentat mortal o femeie, a fost preluat de Parchetul General

Dosarul fiului preşedintei Judecătoriei Novaci, care a accidentat mortal o femeie, a fost preluat de Parchetul General

Mihai Dafinescu este arestat preventiv

Dosarul în care fiul preşedintei Judecătoriei Novaci este cercetat penal a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Mihai Dafinescu este acuzat de ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice „Pot să confirm că acest dosar a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Este o procedură folosită, în conformitate cu Articolul 325 Cod de Procedură Penală“, a spus Cirstina Ciobanu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. 

A fugit de la locul accidentului

Accidentul a avut loc miercurea trecută. Florentina Motorcea se întorcea de la serviciu alături de fiul ei. Cei doi se deplasau pe marginea drumului. Victima a fost lovită de bolidul condus de către Mihai Dafinescu, fiul unei judecătoare cunoscute din Novaci. Acesta nu a oprit şi a fugit de la locul accidentului, lăsând victima în agonie. Aceasta a fost mutilată, rănile cele mai grave fiind la cap.
Mihai Dafinescu s-a adăpostit acasă şi s-a predat dimineaţă la poliţie. Acesta avea o concentraţie de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat în momentul în care fost testat. A fost reţinut pentru 24 de ore şi, apoi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Târgu Jiu.
Mihai Dafinescu a mai fost acuzat, anul trecut,de către fosta lui iubită de faptul că a violat-o şi a intrat în locuinţa acesteia. 
 
Femeia de 52 de ani a fost înmormântată duminică. Localnicii din Novaci sunt revoltaţi cu privire la ceea ce s-a întâmplat şi au amplasat bannere pe gardul locuinţei victimei. Oamenii spun că Dafinescu junior are un comportament urât în comunitatea în care trăieşte şi că nu este la prima faptă, dar mama sa l-a protejat de fiecare dată. 
 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările