Doliu în familia cântăreţei Mira. Fratele ei vitreg a murit într-un teribil accident de circulaţie

Doliu în familia cântăreţei Mira. Fratele ei vitreg a murit într-un teribil accident de circulaţie

Mirabela Cismaru alături de mama ei                                                                              FOTO: Facebook

Robert Cimpoieru, în vârstă de 22 de ani, fratele vitreg al cântăreţei Mira, s-a stins din viaţăîn noaptea de sâmbătă spre duminică în cumplitul accident de circulaţie de pe „Drumul Morţii“, aşa cum este supranumit Drumul Naţional 66 Târgu Jiu - Filiaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Tânărul de 22 de ani, din Rovinari, era pasager în autoturismul la volanul căruia se afla un prieten de doar 21 de ani. La un moment dat, în localitatea Cârbeşti, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplsare şi a intrat într-un cap de pod. Fratele vitreg al Mirabelei Cismaru, cunoscută sub numele de scenă Mira, a murit pe loc, iar cel aflat la volan este în stare gravă. 

Tatăl lui Robert este căsătorit cu mama Mirabelei Cismaru, Aurelia. 
   
 
„Dumnezeu să-l odihnească! Păcat de tinereţea lui! Avea toată viaţa înainte!!“, i-a scris o prietenă pe pagina de Facebook.
Robert va fi înmormântat mâine în localitatea Şomăneşti, comuna Câlnic. 
 

Supranumit „Drumul morţii“

Pe acest sector de drum au loc frecvent accidente mortale, după ce maşinile se izbesc de capetele de pod. Poliţiştii rutieri au sesizat de nenumărate ori administratorul drumului cu privire la accidentele care au loc, iar Autoritatea Rutieră Română trebuie să întocmească un audit cu problemele identificate de siguranţă a circulaţiei, dar acest audit nu a fost întocmit.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: