Distincţii pentru doi poliţişti gorjeni

Distincţii pentru doi poliţişti gorjeni

Poliţiştul Bogdan Chiriţoiu a primit „Emblema de onoare a MAI“

Doi poliţişti gorjeni au fost răsplătiţi cu „Emblema de onoare a MAI“ şi „Certificat de Apreciere“, pentru că şi-au făcut datoria cu toate că se aflau în timpul liber.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„Având în vedere Ordinul Ministrului 49/2014, privind instituirea şi conferirea unor distincţii onorifice în Ministerul Afacerilor Interne, pentru iniţiativa şi curajul de care a dat dovadă în slujba cetăţenilor, colegul nostru, Agent principal Chiriţoiu Nicu Bogdan a fost distins de ministrul afacerilor interne cu Emblema de onoare a MAI.
Pentru contribuţia sa decisivă la prinderea în flagrant a autorului tâlhăriei din dimineaţa zilei de 22 iunie a.c., poliţistul a mai fost răsplătit şi de Direcţia de Ordine Publică a MAI, cu un Certificat de Apreciere a activităţii sale.
 
 
De asemenea, cu acelaşi Certificat de Apreciere, venit din partea  Direcţiei de Ordine Publică, fost răsplătit şi Agentul şef principal de poliţie, Băcescu Marius, care identificat şi prins o persoană condamnată, care era urmărită la nivel naţional, aflându-se în timpul liber“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.
 
Bogdan Chiriţoiu se afla acasă, în concediu, când a fost trezit din somn de ţipetele unei femei care fusese jefuită. Tâlharul îi smulsese femeii geanta şi o luase la fugă. Poliţistul a ieşit din casă în pijamale şi a fugit după el. A reuşit să-l prindă şi să recupereze geanta femeii, care era chiar vecina sa. 
Marius Băcescu se afla în timpul liber în zona Parcului Central din Târgu Jiu şi a identificat o persoană pe numele căruia exista un mandat de arestare pe o perioadă de patru ani. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: