Debut de an şcolar în 661 de unităţi de învăţământ din judeţul Gorj

Debut de an şcolar în 661 de unităţi de învăţământ din judeţul Gorj

Elevii Liceului de Muzică şi Arte Plastice au avut surpriza să găsească un nou director

Peste 50.000 de şcolar din judeţul Gorj au început de astăzi un nou an de învăţământ. Cele mai mari emoţii le-au avut „bobocii“, care au păşit în clasa a I-a. Din păcate, mii de elevi învaţă în şcoli în care condiţiile sunt precare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anul şcolar a început pentru 51.960 de şcolari, dintre care 11.714 sunt copii înscşi la grădiniţe. Hermina Frunzaru, reprezentant aş Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, a precizat că 661 de unităţi de învăţământ şi-au deschis porţile. La Liceul de Muzică şi Arte Plastice Constantin Brăiloiu din Târgu-Jiu deschiderea anului şcolar a fost făcută de către noul director al instituţiei de învăţământ, Mitel Pasăre, naistul care se află în relaţii de prietenie cu celebrul artist Gheorghe Zamfir. Acesta a fost numit în funcţie începând cu data de 1 septembrie. „Doresc să îmbunătăţesc imaginea liceului, iar elevii care studiază aici să reprezinte cultura gorjeană de mâine“, a spus Mitel Pasăre.

La Liceul Teologic Sf. Nicodim din Târgu - Jiu, festivitatea de deschidere a noului an scolar a început prin intonarea Imnului Romaniei de către elevii liceului, fiind coordonaţi de profesorul de muzica Angelica Mirea -Tudor. La festivitate au fost prezenţi cei doi protopopi ai Gorjului, Cosmin Baleanu şi Ion Câmpeanu, alături alţi trei  preoţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările