Cursă nebună după ce a furat maşina prietenului de pahar. Şoferul beat a fost urmărit de poliţiştii rutieri, după ce a lovit două autoturisme

Cursă nebună după ce a furat maşina prietenului de pahar. Şoferul beat a fost urmărit de poliţiştii rutieri, după ce a lovit două autoturisme

Şoferul a fost tras pe dreapta de către poliţiştii rutieri

Un tânăr de 19 ani, din municipiul Târgu Jiu, care se afla sub influenţa alcoolului, a fost protagonistul unei curse nebune pe străzile oraşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta se afla cu un prieten într-un local situat într-un centru comercial din municipul Târgu Jiu. Cei doi consumau băuturi alcoolice, iar, la un moment dat, profitând de neatenţia prietenului de pahar, tânărul de 19 ani a luat cheile autoturismului acestuia şi a plecat să se plimbe. 
Maşina s-a deplasat pe strada Victoriei, din Târgu Jiu, dar la intersecţia cu strada Siretului, la efectuarea virajului la stânga, a acroşat alte două autoturisme.
Poliţiştii au fost sesizaţi şi au pornit în urmărirea tânărului aflat la volan şi au reuşit în cele din urmă să-l tragă pe dreapta.
Procedând la testarea cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că tânărul conducător auto avea o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.
citeste totul despre: