Cunoscut cadru universitar din Târgu Jiu, răpus de COVID-19

Cunoscut cadru universitar din Târgu Jiu, răpus de COVID-19

Profesorul universitar Liliana Luca a decedat în această dimineaţă

Liliana Luca, un cunoscut cadru universitar de la Universitatea „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu şi fost consilier local din partea PSD, a decedat luni dimineaţă, ca urmare a infecţiei cu SARS-CoV-2.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Femeia se afla în spital de săptămâna trecută. Ea prezenta o saturaţie de oxigen de 60 la sută. Aceasta a fost transferată la un spital din Bucureşti, după ce starea ei s-a agravat. Liliana Luca era intubată, dar în ciuda eforturilor medicilor nu i s-a mai putut salva viaţa. Aceasta avea, în plus, şi alte probleme de sănătate. Ea nu se vaccinase pentru că avea o boală autoimună. În schimb, Liliana Luca îşi lua toate măsurile de protecţie împotriva noului coronavirus.

Aceasta activa în cadrul Facultăţii de Inginerie, unde era cancelar. Liliana Luca avea gradul didactic de profesor universitar doctor.

Potrivit lui Iulian Ţimpea, purtătorul de cuvânt al Universităţii „Constantin Brâncuşi“, Liliana Luca a fost unul dintre primii angajaţi ai universităţii din Târgu Jiu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările