VIDEO Cum a ajuns şoferul român al unui TIR înmatriculat în Gorj subiectul unui reportaj de televiziune în Germania

VIDEO Cum a ajuns şoferul român al unui TIR înmatriculat în Gorj subiectul unui reportaj de televiziune în Germania

TIR-ul înmatriculat în Gorj a rămas blocat pe o străduţă îngustă din Germania                    FOTO: Facebook

Şoferul unui TIR înmatriculat în judeţul Gorj a fost protagonistul unei întâmplări neobişnuite, care s-a petrecut într-o localitate din Germania, în apropiere de Hamburg. Autovehiculul condus de acesta a intrat pe o stăduţă îngustă, unde a rămas blocat şi nu a mai putut să iasă decât cu ajutorul unui utilaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

  Şoferul a dat vina pe GPS, spunând reporterului televiziunii din Germania: „Catastrofă! Catastrofă! No reţea, no GPS!”. TIR-ul a fost scos cu dificultate de pe străduţa îngustă cu ajutorul unui utilaj. 

Şoferul român a ajuns de pomină în Germania. Ştirea difuzată pe pagina de Facebook a televiziunii germane a adunat peste 1.000 de comentarii. Printre cei care au transmis mesaje s-au umărat şi mulţi şoferi profesionişti românii. Unii i-au luat apărarea, iar alţii l-au criticat pe şoferul maşinii din Gorj.  

„De vină e piesa dintre scaun şi volan. Gps-ul are un itinerariu, care trebuie verificat înainte de a porni în cursă. Nu bagi adresa şi pleci ca boul la păşune, iar dacă vezi că e drumul îngust şi prin oraş, sat, nu intri!“,
a comentat Constantin Gheorghiţă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: