Copil de 4 ani însemnat cu pixul pe frunte de educatoare pentru că nu şi-a făcut temele

Copil de 4 ani însemnat cu pixul pe frunte de educatoare pentru că nu şi-a făcut temele

Copilul a fost însemnat cu pixul pe frunte

Un copil în vârstă de 4 ani, din comuna gorjeană Bustuchin, a fost însemnat cu pixul pe frunte de o educatoare, drept pedeapsă pentru că nu şi-a făcut temele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut vineri, 13 aprilie. Copil a mers acasă marcat pe frunte cu pixul. Părinţii s-au revoltat şi au mers la şcoală. Conducerea unităţii de învăţământ a sesizat Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, care a deschis o anchetă.  
 
 
„Doamna educatoare ar fi vrut să-l pedepsească şi l-ar fi scris pe frunte, cu pixul. Totul s-a petrecut chiar la grădiniţă. Nu este o manifestare normală din partea unui cadru didactic. Este regretabil ceea ce s-a petrecut. Activitatea cadrului didactic va fi analizată”,
a spus Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.
 
Educatoarea profesează la unitatea de învăţământ din Bustuchin din toamna anului trecut. Educatoarea are gradul didactic I şi are o vechime de 17 ani.
 

Educatoarea este cercetată disciplinar

 
Vasile Spiridon, director al Liceului Tehnologic din Bustuchin, a spus că a stat de vorbă cu educatoarea, dar că aceasta nu şi-a recunoscut fapt. Ea susţine că i-a făcut un semn foarte mic: „Mi-a spus că i-a făcut un semn mic, nu aşa de mare cum apare în fotografii. Nu credeam că se poate întâmpla aşa ceva Mi-a spus că băieţelul nu şi-ar efectuat sarcinile. Doamna educatoare este anchetată de comisia de disciplină”.
 
citeste totul despre: