Condescu, la Pandurii. Fostul preşedinte al clubului de fotbal are şanse să revină la conducerea echipei

Condescu, la Pandurii. Fostul preşedinte al clubului de fotbal are şanse să revină la conducerea echipei

Primarul Cârciumaru nu exclude revenirea lui Marin Condescu la Pandurii

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, nu a exclus posibilitatea ca fostul preşedinte al clubului Pandurii, Marin Condescu, să revină la conducerea echipei

 
Edilul şef a declarat că a purtat o discuţie atât cu Marin Condescu, cât şi cu Laurenţiu Ciobotărică, managerul Compexului Energetic Oltenia, şi că este posibil ca fostul preşedinte să revină la conducerea echipei. Această soluţie avansată de primarul Cârciumaru vine pe fondul sistării finanţării către clubul Pandurii de către CEO. asrfe, echipa se află într-o situaţie foarte dificilă, iar fotbaliştii nu şi-au mai primit drepturile salariale de câte luni. :
„Domnul ministru îşi menţine poziţia, iar noi insistăm şi căutăm să folosim toate pârghiile pe care le avem la îndemână să-l determinăm să revină şi să acorde banii necesari pentru funcţionarea clubului Pandurii, dar şi pentru Energia. Trebuie să fim optimişti. Fără susţinea sportului de către CE, nu avem soluţie. Nu cunosc situaţia domnului Condescu. Atât cât ştiţi din presă, atât ştiu şi eu. Am avut o discuţie cu dumnealui şi am discutat şi cu domnul Ciobotărică, iar pe viitor este posibil să se întâmple şi acest lucru. Nu am vorbit de câteva luni de zile“,
a spus Florin Cârciumaru. 

Condescu este judecat

 
Marin Condescu a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, precum şi delapidare şi spălare de bani. Procurorii îl suspectează că ar fi făcut tranzacţii, sub formă de împrumut, cu Clubul Pandurii, însuşindu-şi, ilicit, în interes personal, suma de peste 2,5 milioane de lei. De asemenea, Viorel Temelescu, fost vicepreşedinte al Clubului Pandurii Târgu-Jiu, a fost trimis în judecată pentru complicitate la înşelăciune şi uz de fals.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările