Lovitură grea primită de sindicatele lui Condescu: angajaţii CEO vor fi trimişi în concediu de firma Federaţiei «Univers»

Lovitură grea primită de sindicatele lui Condescu: angajaţii CEO vor fi trimişi în concediu de firma Federaţiei «Univers»

Constantin Creţan, vicepreşedintele Federaţiei Univers

Firma Sind Tour, care aparţine Federaţiei Sindicale «Univers», a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei de furnizare a biletelor de odihnă şi tratament pentru cei aproximativ 19.000 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia (CEO).

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Suma alocată de CEO pentru acest an în vederea subvenţionării biletelor de odihnă şi tratament de care beneficiază angajaţii se ridică la 1,3 milioane de lei noi. Până acum, societatea Turism Sind Min, care aparţine sindicatelor conduse de Marin Condescu, deţinea an de an monopolul asupra distribuirii biletelor. 
Vicepreşedintele Federaţiei «Univers», Constantin Creţan, a precizat că oferta cu care s-a prezentat nu include niciun comision: „Acest contract nu ne va aduce beneficii. Este mai mult o misiune socială pe care o îndeplinim“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările