Coincidenţă fabuloasă: gemenele care s-au căsătorit în aceeaşi zi cu bărbaţi pe care-i cheamă la fel

Coincidenţă fabuloasă: gemenele care s-au căsătorit în aceeaşi zi cu bărbaţi pe care-i cheamă la fel

Alina şi Mihaela s-au căsătorit în aceeaşi zi                                                                    Foto: Facebook

Alina şi Mihaela sunt gemene, au 25 de ani şi sunt din localitatea gorjeană Ţicleni, cu o poveste din categoria „Viaţa bate filmul“. Cele două s-au cununat civil în aceeaşi zi şi, culmea, cu bărbaţi care poartă acelaşi nume: Răzvan-Florin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Coincidenţa este şi mai mare pentru că ce cei doi tineri sunt din acelaşi orăşel cu doar câteva mii de suflete. Alina şi Mihaela s-au căsătorit civil în acelaşi timp, în toamna anului trecut, fiind una dintre cele mai mari dorinţe ale tatălui lor. Tot atunci, Alina a îmbrăcat şi rochia de mireasă, s-a căsătorit religios şi a avut loc nunta. Peste aproximativ o lună va veni rândul Mihaelei să îmbrace rochia de mirească şi să se distreze alături de invitaţi la nuntă. Dar cea mai mare surpriză a fost numele pe care îl poartă soţii celor două surori.
 
„Am stabilit amândouă să ne căsătorim civil în acelaşi timp, pentru că a fost dorinţa tatălui şi am dorit să i-o îndeplinim. Nu puteam să organizăm şi cununia religioasă în acelaşi timp. Eu nu am am ştiu că pe soţul meu îl cheamă şi Florin. Ştiam că îl cheamă doar Răzvan. Chiar am rămas uimită atunci când am aflat că pe ambii îi cheamă Răzvan-Florin. Am zis că ei sunt soarta noastră şi că sunt ai noştri, fără niciun dubiu. Clar că a fost un semn în plus că ei vor fi soţii noştri“, ne-a povestit Mihaela.
 

Farse făcute prietenilor

Alina şi Mihaela poveste cum şi-au cunoscut actualii parteneri de viaţă. „Eu cu soţul meu ne-am cunoscut acum şapte ani, eram în acelaşi grup de prieteni. Nu ne gândeam noi la vremea aceea că vom rămâne împreună, dar iată-ne căsătoriţi şi fericiţi!”, a povestit frumoasa Alina. Mihaela şi-a cunoscut jumătatea la o petrecere: „L-am cunoscut pe Răzvan-Florin, soţul meu, la o petrecere, în urmă cu 5 ani. Mi-am dat seama că el este jumătatea mea pentru că mă ajuta şi mă susţinea mereu!”.

 
Foto: Marius Hulea
 
Tinerii se înţeleg foarte bine şi se ajută. Cele două familii locuiesc într-un apartament din Timişoara, pentru că surorile gemene au absolvit în acest an Facultatea de Medicină şi urmează să se înscrie la rezidenţiat.
 
Foto: Marius Hulea
„Soţii noştri se înţeleg ca fraţii. Nu ne aşteptam şi ne bucurăm că există o coeziune între ei. La începutul relaţiei le mai jucam câteva farse. Eu m-am dus la cumnatul meu ca să-l sărut şi nu şi-a dat seama că nu este iubita lui. Acum ne cunosc foarte bine şi nu cred că ne mai pot confunda“,
a povestit Mihaela Bădoiu-Cojan.
 

A simţit dureri atunci când sora a fost operată de apendicită

 
Alina Botezatu şi sora sa, Mihaela, s-au născut pe 17 aprilie 1991 şi au copilărit la Ţicleni, acolo unde părinţii se află şi în prezent. „Facem parte dintr-o familie simplă şi modestă. Părinţii ne-au învăţat să fim ambiţioase şi să ne iubim! Ne-au educat în cel mai frumos mod posibil. Nu au ştiut că vor avea gemene, căci pe vremea aceea nu era aparatură medicală ca şi acum. Au fost foarte fericiţi la aflarea veştii, adică atunci când ne-a născut mama”, a povestit Mihaela Bădoiu-Cojan. 
 
Foto: Facebook
 
Copilăria au petrecut-o la Ţicleni. Mihaela povesteşte, zâmbind, cum unele dintre rude nu le puteau deosebi şi că s-a simţit îngrozitor când sora ei a fost operată de apendicită. „În copilărie, rudele nu ne deosebeau deloc, însă şi acum ne mai confundă mulţi, deşi nouă nu ni se pare că semănăm! Din perioada copilăriei avem multe amintiri frumoase cu bunicul nostru, mai ales. El ne răsfăţa toată vara! Făceam multe năzbâtii, ca orice copil. Îmi aduc aminte că, atunci când sora mea a fost operată de apendicită, mă durea pe mine în timpul respectiv. Nu mi-a venit să cred. De multe ori gândim la fel, scriem aceleaşi spunem aceleaşi lucruri. Ne plac aceleaşi lucruri, de la vestimentaţie şi până la filme. Doar la băieţi nu ne-am potrivit. Suntem mai cudate. Adică nu mi-ar fi plăcut de cumnatul şi ei de «iubi»“, ne-a mai relatat Mihaela. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările