Cluburile pensionarilor, transformate în adăposturi anticaniculă

Cluburile pensionarilor, transformate în adăposturi anticaniculă

Cluburile pensionarilor sunt dotate cu aparate de aer condiţionat

Toate cele cinci cluburi pentru pensionari din municipiul Târgu-Jiu, care sunt dotate cu aparate de aer condiţionat, vor fi transformate în adăposturi anticaniculă. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de caniculă şi disconfort termic pentru zilele de 12,13 şi 14 august.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Spaţiile destinate persoanelor de vârsta a treia vor fi puse la dispoziţia celor care vor să se ferească de razele puternice ale soarelui. Spaţiile sunt dotate cu aparate de aer condiţionat, iar cei care vor fi afectaţi de temperaturile ridicate îşi pot găsi un refugiu în spaţiile destinate pensionarilor. „Toate cluburile au aer condiţionat, iar avantajul este că cluburile sunt în mai multe cariere“, a spus Ramona Evulescu, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.
Angajaţii Primăriei vor avea un program special pe timp de caniculă. „Pentru angajaţi, la sediile noastre şi la cel al Primăriei există dispozitive cu apă, iar pentru cei care lucrează afară se schimbă afară. Cei de la Edilitara au pauză la prânz şi oferă apa plată şi minerală“, a mai adăugat Ramona Evulescu.
 
120 de cişmele stradale
 
Angajaţii Primăriei Târgu Jiu au verificat şi cişmelele stradale, iar toate sunt funcţionale. „Noi, în principiu, suntem pregătiţi cu cişmelele stradale. Le-am verificat în ultimele două săptămâni. Am făcut o serie de verificări la toate cişmelele stradale. Sunt în jur de 120 de cişmele prin toate zonele oraşului. Merg toate“, a declarat Ramona Evulescu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările