Circulaţia pe Transalpina a fost închisă din cauza vremii nefavorabile

Circulaţia pe Transalpina a fost închisă din cauza vremii nefavorabile

Circulaţia pe Transalpina a fost închisă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi Poliţia Rutieră au luat decizia închiderii circulaţiei rutiere începând de duminică, de la ora 10,30, pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), între Rânca şi Obârşia Lotrului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Restricţia va fi menţinută până când nu vor mai exista pericole în privinţa siguranţei rutiere. 

„Reamintim că începând de marţi, 20.10.2020, circulaţia rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe anumite sectoare ale drumurilor menţionate anterior, după cum urmează:

 - DN 7C (Transfăgărăşan) între km 104+000 ( Piscu Negru ) şi km 130+800  (Cabana Bâlea Cascadă);

- DN 67C - între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat).

Precizăm că măsura închiderii circulaţiei rutiere pe aceste secotare de drum a fost luată pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360“, se arată într-un comunicat al CNAIR.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările