Cererea de strămutare a dosarului lui Condescu a fost respinsă

Cererea de strămutare a dosarului lui Condescu a fost respinsă

Cererea lui Condescu a respinsă de Curtea de Apel Craiova

Cererea de strămutare a procesului în care liderul de sindicat Marin Condescu şi Viorel Temelescu, foştii şefi de la Pandurii sunt judecaţi de Tribunalul Olt, a fost respinsă de către Curtea de Apel Craiova.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Solicitarea de strămutare a dosarului a fost înaintată de către Marin Condescu. Hotărârea Curţii de Apel Craiova este fedinitivă. 
Condescu a mai cerut şi recuzarea judecătorului de caz, dar acţiunea a fost respinsă de un alt complet. 
 

Acuzat că şi-ar fi însuşit peste 1,5 milioane de lei

 
Marin Condescu a fost trimis în judecată, în anul 2014, pentru prejudicierea clubului Pandurii. Procurorii susţin că s-ar fi folosit de trei contracte false pentru a obţine peste 2,5 milioane de lei de la fosta SNLO. „În perioada 23 martie 2011-29 septembrie 2011, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în calitate de preşedinte al C.S. PanduriiLignitul Tg.-Jiu, a semnat în fals la rubrica ,,CESIONAR” şi a uzat de un număr de trei înscrisuri denumite contract de cesiune creanţe, cunoscând că acestea sunt false, pe care ulterior, prin intermediul inculpatului Temelescu Viorel, le-a prezentat spre semnare factorilor de conducere din cadrul S.N.L.O. Tg-Jiu, inducându-i pe aceştia în eroare, obţinând în acest mod un folos material injust în sumă totală de 2.503.933 lei“, se arată rechizitoriu
 
Anchetatorii susţin că Marin Condescu şi-ar fi însuşit peste 1,5 milioane de lei de la clubul Pandurii, în urma acordării unor împrumuturi fictive: „În sarcina aceluiaşi inculpat s-a reţinut că în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în calitate de preşedinte al C.S. Pandurii Lignitul Tg-Jiu, prin folosirea unor contracte de împrumut fictive, care nu reflectă realitatea,  acordate în calitate de persoană fizică către C.S. Pandurii Lignitul Tg-Jiu şi-a însuşit personal în mod necuvenit suma de 1.551.156 lei, la care se adaugă suma transferată sistematic către o firmă din Tg-Jiu  de 1.080.000 lei, prejudiciind astfel interesele clubului sportiv“, se mai arată în rechizitoriu. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările