Cele mai performante monitoare portabile ale funcţiilor vitale, în dotarea salvamontiştilor gorjeni

Cele mai performante monitoare portabile ale funcţiilor vitale, în dotarea salvamontiştilor gorjeni

Monitoarele au intrat în dotarea salvamontiştilor gorjeni                                                 Foto: C.J. Gorj

Salvamontiştii gorjeni au în dotare, din această lună, două monitoare portabile de funcţii vitale, care vor fi folosite în acţiunile de salvare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sunt echipamente medicale de înaltă performanta, portabile, unele dintre cele mai mici ca dimensiuni de pe piaţa de profil şi care vor permite menţinerea sub control permanent a funcţiilor vitale pe timpul transportului a persoanelor accidentate pe munte.
 
Cele doua monitoare au fost achiziţionate cu fonduri asigurate de catre Consiliul Judeţean Gorj si au intrat in dotarea echipajelor operative de intervenţie care acţionează din bazele permanente de intervenţie Salvamont din Târgu Jiu şi Rânca“, a transmis Consiliul Judeţean Gorj
 
În urmă cu puţin timp, Serviciul Salvamont Gorj a fost dotat, în urmă cu puţin timp, cu drone de căutare a persoanelor dispărute , dar şi un centru naţional pentru analizarea imaginilor furnizate de drone.
 
Vă recomandăm să citiţi şi 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările