Ce trebuie să facă românii care vor să se căsătorească de Revelion sub Poarta Sărutului. Condiţia restrictivă impusă de Primăria Târgu Jiu

Ce trebuie să facă românii care vor să se căsătorească de Revelion sub Poarta Sărutului. Condiţia restrictivă impusă de Primăria Târgu Jiu

Taxa pentru cei care se căsătoresc la Poarta Sărutului este de aproximativ 500 lei

Primăria municipiului Târgu Jiu organizează şi în acest an căsătoriile din noaptea de Revelion de la Poarta Sărutului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ca şi în ceilalţi ani, interesul cuplurilor pentru a-şi uni destinele într-un moment şi un loc special este ridicat. Cererile se pot depune în zilele de 19 şi 20. Cuplurile interesate trebuie să plătească o taxă de aproximativ 500 de lei.

„Cei care doresc să se căsătorească în noaptea dintre ani trebuie să depună o cerere la Starea Civilă de la sediul Primăriei Târgu Jiu în zilele de 19 şi 20 decembrie. Unul dintre cei doi soţi trebuie să aibă domiciliul în municipiul Târgu Jiu. Dacă sunt din altă localitate, unul dintre ei trebuie să obţină rezidenţa în localitatea Târgu Jiu“, a spus Adrian Drulă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu. 

Opt cupluri s-au căsătorit anul trecut 

Cuplurile vor primi din partea Primăriei Târgu Jiu câte o sticlă cu şampanie. Anul trecut, opt perechi s-au căsătorit la opera lui Brâncuşi din municipiul Târgu Jiu, care simbolizează iubirea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: