Ce salariu încasează managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel

Ce salariu încasează managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel

Managerul privat al CEO încasează peste 200 milioane lei lunar

Laurenţiu Ciurel, managerul privat al Complexului Energetic Oltenia (CEO), a dezvăluit, marţi seară, la o emisiune de la postul local Gorj TV, cuantumul salariului pe care îl primeşte.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Laurenţiu Ciurel a spus că, prin contractul de mandat încheiat, primeşte un salariu de 4600 de euro, adică de peste 200 milioane de lei vechi. Acesta a mai spus că membrii directorarului CEO primesc cu 30 la sută mai puţin decât el. Este vorba de Ion Petroniu, Aurel Medinţu şi Daniel Antonie. 
 
Ce avere are Ciurel 
 
Potrivit declaraţiei de avere a managerului Laurenţiu Ciurel, acesta deţine un teren în municipiul Târgu Jiu în suprafaţă de 990 metri pătraţi, cumpărat în anul 2004, şi o casă cu o suprafaţă de 170 metri pătraţi. De asemenea, managerul CEO deţine două maşini: VW, fabricat în anul 2008, şi Peugeot, fabricat în anul 2007. 
 
 
Casa familiei Ciurel din Târgu Jiu
 
Familia Ciurel deţine un cont bancar în care se găsea, anul trecut, suma de 228.000 lei. 
Soţia lui Laurenţiu Ciurel lucrează tot în cadrul CEO şi a realizat un venit salarial în anul 2013 de peste 76.000 de lei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările