Mesajul postat pe Facebook de iubita poliţistului care şi-a pus capăt zilelor cu arma din dotare. „Erai un om perfect, un om de aur“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Boncioagă, poliţistul în vârstă de 27 de ani, care s-a împuşcat în cap cu arma din dotare, a fost condus ieri pe ultimul drum. El a fost înmormântat în comuna natală Stejari, acolo unde s-a petrecut şi tragedia.

Andreea Maria, logodnica poliţistului, a postat un mesaj durerors pe Facebook, după ce şi-a condus iubituil pe ultimul drum:

O să îmi fie dor de tine, puiul meu! Cine o să mă mai sune, cine o să îmi mai dea mesaj, spune-mi tu, cine? Te rog din tot sufletul să mă ierţi dacă te-am supărat vreodată cu ceva, te rog din toată inima să mă ierţi că nu am fost lângă tine, poate dacă eram cu tine nu se întâmpla asta şi erai şi acum cu noi, erai toată fericirea mea, lângă tine îmi găsisem în sfârşit liniştea, erai un om perfect, un om de AUR, mă bucur că ai apărut în viaţa mea, dar azi e cea mai urâtă zi din viaţa mea, azi e ziua când ai plecat de lângă mine şi m-ai lăsat singură, m-ai lăsat cu sufletul gol şi îndurerat. Ştiu că o să ai grijă de mine de acolo de sus. O să fii îngerul meu păzitor! TE IUBESC ENORM VIAŢA MEA şi mereu o să fii în mintea şi în sufletul meu! Adio, iubirea mea!”.

Tragedia a avut loc pe data de 14 august. Apropiaţii vorbesc despre faptul că acesta ar fi descoperit că are o problemă gravă de sănătate şi nu a făcut faţă şocului. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite