Ce măsuri de fluidizare a traficului pe strada Victoria au fost luate de Primăria Târgu Jiu

Ce măsuri de fluidizare a traficului pe strada Victoria au fost luate de Primăria Târgu Jiu

S-au introdus o serie de reguli noi privind circulaţia pe strada Victoria, din Târgu Jiu

Comisia de circulaţie de pe lângă Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu a luat o serie de măsuri pentru fluidizarea circulaţiei pe strada Victoria.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pe sensul de urcare, de la intersecţia străzii Victoriei cu strada 1 Decembrie 1918 până la intersecţia străzii Victoriei cu strada 30 Decembrie, oprirea autovehiculelor este interzisă. De asemenea, pe sensul de coborâre, între strada Gheorghe Doja şi semaforul de la Colegiul Tehnic nr.2, se vor monta indicatoare de circulaţie cu semnificaţia’’Staţionarea interzisă‘’.  
Comisia a mai hotărât ca pe sensul de coborâre, între Colegiul Tehnic nr.2 şi semaforul de la supermarketul Lidl, vor fi montate indicatoare de circulaţie cu semnificaţia‘’Oprirea interzisă‘’. Totodată, pe sensul de coborâre, de la supermarketul Lidl la intersecţia străzii Victoriei cu strada 1 Decembrie 1918, vor fi montate indicatoare de circulaţie cu semnificaţia ’’Staţionarea interzisă‘’.
Se va desfiinţa trecerea de pietoni de la intersecţia străzii Victoriei cu strada Mihail Sadoveanu. La ieşirea din strada Mihail Sadoveanu în strada Victoriei se va monta un indicator de circulaţie cu semnificaţia’ ’Obligatoriu dreapta‘’. „Măsurile au fost luate pentru fluidizarea traficului, după ce au avut loc discuţii şi consultări cu agenţii economici ce îşi desfăşoară activitatea în zonă, cu reprezentanţii Poliţiei Rutiere Gorj, ai Poliţiei Municipiului Târgu Jiu şi consilieri locali. Şedinţa a avut loc la solicitarea agenţilor economici“, se arată într-un comunicat al Primăriei Târgu Jiu. 
Deciziile luate îi nemulţumescpe oamenii de afaceri din zonă, pentru că le sunt afectate activităţiile pe care le desfăşoară. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările