Bărbatul gelos care i-a tăiat gâtul soţiei a fost arestat preventiv. Cum a încercat să îşi ia viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat prevenitv
Bărbatul a fost arestat prevenitv

Bărbatul din comuna Scoarţa, judeţul Gorj, care şi-a ucis soţia din cauza geloziei cu mai multe lovituri de cuţit a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Ucigaşul se află internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, după ce a încercat să se sinucidă. Acesta va ajunge în spatele gratiilor imediat cum îşi va reveni şi va fi externat. 

Criminalul de la Scoarţa, care şi-a ucis soţia cu mai multe lovituri de cuţit ca urmare a geloziei, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Deocamdată, bărbatul de 61 de ani este internat în spital, însă, după ce îşi va reveni, va ajunge direct după gratii.

„Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că inculpatul H.N., din comuna Scoarţa, judeţul Gorj, în data de 20.01.2021, pe fondul unor neînţelegeri legate de sentimente de gelozie, a exercitat acte de violenţă asupra soţiei sale, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit, producându-i leziuni care au condus la decesul acesteia.

A mai rezultat că după săvârşirea faptei, inculpatul H.N. a încercat să se sinucidă, prezentând leziuni sângerânde la nivelul gâtului şi abdomenului, efectuate cu acelaşi cuţit.

Numărul de urgenţă 112 a fost apelat, la orele 15,21, de către nora celor doi soţi, care a constatat faptul că socrii săi se află, în interiorul locuinţei lor, în stare de inconştienţă, prezentând mai multe plăgi sângerânde.

Inculpatul H.N. a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tg.-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale“, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite