Bărbat din Slovenia, în stare gravă după o bătaie într-un bar din judeţul Gorj

Bărbat din Slovenia, în stare gravă după o bătaie într-un bar din judeţul Gorj

Scandalagii au ajuns la spital

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Slovenia, este internat în stare gravă la spitalul din Craiova, după un scandal care a avut loc într-un bar din comuna gorjeană Drăguţeşti.

Victima venise în vizită la familia iubitei sale. Acesta se afla într-un bar din comuna Drăguţeşti. După ce au consumat băuturi alcoolice cu patru tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani, din localitate, aceştia au început să se certe. Conflictul a degenerat, iar între bărbatul din Slovenia şi ceilalţi tineri a izbucnit o bătaie.

Poliţiştii au intervenit la faţa locului pentru a aplana scandalul.

„În cursul nopţii a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, între care şi un cetăţean sloven, pe raza localităţii Drăguţeşti. Se efectuează cerceători pentru tentativă de omor“,

a precizat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj. 

Ceilalţi patru scandalagii au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în timp ce slovenul a fost transferat la spitalul din Craiova, din cauza rănilor grave. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: