REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 TÂRGU-JIU /UPDATE/ adevarul.ro publică luni rezolvarea subiectelor de la proba scrisă la Limba Română

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 TÂRGU-JIU /UPDATE/ adevarul.ro publică luni rezolvarea subiectelor de la proba scrisă la Limba Română

FOTO: Adevărul

Absolvenţii clasei a XII-a au susţinut luni, 1 iulie, proba scrisă la Limba şi Literatura Română, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul.ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bacalaureat 2013, pe care le va rezolva şi dezbate împreună cu profesori şi candidaţi la examenul de maturitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Examenul de Bacalaureat 2013 continuă luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba şi Literatura Română.

Subiectele la Bac 2013 vor fi publicate pe adevarul.ro şi vor fi rezolvate şi dezbătute în direct, în mai multe emisiuni dedicate examenului de Bacalaureat 2013, cu profesori. Emisiunile despre proba scrisă la Limba şi Literatura Română la Bac 2013 vor fi transmise luni, 1 iulie, pe adevarul.ro şi vor putea fi urmărite în direct pe site-ul adevarul.ro.

Subiecte dificile

Elevii au plecat posomorâţi din sălile de clasă, pentru că subiectele la limba şi literatura română au fost dificile. „A fost greu. Mi-a picat poezie. Am avut la alegerea. Am ales Tudor Arghezi cu poezia Testament. Sper să iau în jur de 7. Am avut emoţii“, a spus unul dintre candidaţi.

Unii candidaţi nu au avut aspiraţii foarte mari: „La prima parte a fost mai uşor, apoi am avut un text argumentativ. Subiectul al treilea a fost despre Lucian Blaga. Sper să iau 6 sau 7“.
Cei care s-au pregătit consideră că subiectele nu au fost aşa de grele. „Mie nu mi s-a părut greu. La partea a treia ne-a picat arta poetică ori de Lucian Blaga, ori de Ion Barbu, ori de Tudor Arghezi. Mă aştept să iau o notă destul de mare pentru că am făcut. M-am pregătit cam un an de zile. Cel mai teamă mi-a fost de limba şi literatura română. Vreau apoi să intru la Facultatea de Drept

Şi părinţii au avut emoţii pentru copiii lor. „Am ceva emoţii. Am înţeles că subiectele au fost dificile. Sper că s-a descurcat dacă a stat trei ore în sală. S-a pregătiti foarte mult. De examenul de la limba română se temea cel mai mult. Încă nu s-a hotărât ce facultatea o să urmeze“, a spus tatăl unui candidat.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 BAIA MARE / adevarul.ro publică luni rezolvarea subiectelor de la proba scrisă la Limba Română

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările