Anchetă internă la Poliţia Rovinari, după găsirea unui portofel

Anchetă internă la Poliţia Rovinari, după găsirea unui portofel

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj a declanşat o anchetă internă la Poliţia Rovinari, după o postare pe Facebook a unui cetăţean care a găsit un portofel şi a mers să-l predea poliţiştilor.

Grigore Cola a povestit că a găsit pe centura oraşului Târgu Jiu, într-o parcare, un portofel în care se găseau carduri, un act de identitate, „card CEC Bank,unde avea şi pinul,ce nu trebuie ţinut scris pe o hartiută în portofel şi o reţetă medicală“, a menţionat bărbatul. Acesta povesteşte că se deplasa către Rovinari şi că a vrut să predea portofelul la Poliţia Băleşti, care se afla în drumul lui, dar sediul era închis. S-a deplasat, atunci, la Poliţia oraşului Rovinari, unde a avut parte de o atitudine indiferentă şi chiar sfidătoare. Mai mult decât atât, o poliţistă i-a reţinut actul de identitate. 

 
Grigore Cola a avut, apoi, parte şi de o surpriză plăcută din partea poliţiie: 
„Astăzi (n.r. - duminică) la ora 1.pm.am fost localizat în târgul auto Succes de Poliţie. Un domn mi-a arătat o legitimaţie de comisar,sa recomandat în acelaşi timp şi verbal:
-Sunt comisar şef Garcu Gheorghe,secţia 5 poliţie Rovinari.
Am ştiut că este vorba despre evenimentul din ziua trecută. După un dialog plăcut în care am fost informat că portofelul a fost înmânat doamnei care la pierdut,mi-a înmânat buletinul ce rămăsese la secţia de poliţie, m-a informat că s-a deschis o anchetă cu privire la cele petrecute şi a cerut scuze în locul poliţiştilor respectivi. M-am simţit, oarecum, flatat şi impresionat de operativitatea lui şi efortul pe care l-a făcut într-un caz neimportant într-o zi de duminică“.
Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, a precizat că s-a deschis o anchetă internă la Poliţia Rovinari. 
Poliţiştii aveau obligaţia să întocmească un proces verbal în care să menţioneze bunurile găsite în portofel şi sumele de bani, dacă este cazul, şi să menţioneze datele de identificare a celui care a găsit bunul, fără să oprească actul de identitate.
 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările