Amenzi de peste 43.000 de lei aplicate persoanelor care au ieşit din locuinţe în mod nejustificat

Amenzi de peste 43.000 de lei aplicate persoanelor care au ieşit din locuinţe în mod nejustificat

Oamenii legii au aplicat sancţiuni de peste 43.000 de lei

30 de persoane au fost amendate, noaptea trecută, de către jandarmi şi poliţişti pentru că nu au respectat restricţiile de circulaţie între orele 22,00 şi 6,00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii şi jandarmii gorjeni au efectuat, noaptea trecută, acţiuni ce au avut ca scop verificarea respectării măsurilor impuse de Ordonanţa Militară nr. 2 din 21.03.2020, pe raza judeţului Gorj. „În urma verificărilor, au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale unor persoane care au părăsit locuinţa, după ora 22.00, fără a avea un motiv prevăzut de art.4 din Ordonanţa Militară nr.2/2020. Valoarea totală a amenzilor se ridică la suma de 43.800 de lei“, se arată într-un comunicat al Direcţiei de Sănătate Publică Gorj.

Amendat cu 500 de lei pentru că nu a respectat izolarea la domiciliu 

Un tânăr a fost amendat cu suma de 500 de lei pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acesta a fost prins, aseară, în timp ce se plimba cu autoturismul pe raza comunei Băleşti, împreună cu un prieten. Ambele persoane au fost plasate în carantină într-un centru de pe raza judeţului Gorj.

          Tot în seara zilei de 23 martie 2020, a mai fost sancţionat contravenţional, cu amenda în cuantum de 500 de lei, un tânăr care nu a respectat măsura de izolare la domiciliu. Acesta a fost depistat de către poliştii de ordine publică în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza comunei Băleşti, împreună cu un prieten. Ambele persoane au fost plasate în carantină într-un centru de pe raza judeţului Gorj.

„Facem apel la cetăţenii judeţului nostru să aibă în vedere prevederile Ordonanţei Militare nr. 2 din 21.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19“, se mai arată în comunicatul DSP Gorj.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: