Ambasadorul Pakistanului, la stâna Ştefanu. A ajutat la prepararea bulzului şi la servirea turiştilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambasadorul Pakistanului a vizitat Transalpina şi Stâna Ştefanu        Foto: facebook.com/marioara.babu
Ambasadorul Pakistanului a vizitat Transalpina şi Stâna Ştefanu        Foto: facebook.com/marioara.babu

Ambasadorul Pakistanului în România a vizitat miercuri, 14 iulie, Transalpina, cea mai înaltă şosea din România, şi frumuseţile oferite de Munţii Parâng. Ambasadorul Zafar Iqbal a făcut un popas la Stâna Ştefanu, unde s-a bucurat de ospitalitatea băciţei Mărioara Babu, dar şi de măncărurile tradiţionale pregătite la Stână.

Excelenţa Sa a îmbrăcat un ciojoc din lână specific ciobanilor şi chiar a mers la turma de mioare de la stână şi s-a fotografiat cu un ieduţ. Mai mult decât atât, ambasadorul Zafar Iqbal le-a dat o mână de ajutor ciobanilor de la stână şi i-a ajutat să pregătească bulzul şi îl servească turiştilor. Acesta s-a simţit foarte bine şi a promis că o să revină. 

stna stefanu ambasador pakistan foto

„Am fost onoraţi să-l avem oaspete la stână pe Domnia Sa, Dl. Zafar Iqbal, ambasadorul Pakistanului în România. Am descoperit un om foarte modest şi jovial. A fost încântat să vadă că România are ocupaţii tradiţionale. Ne-a explicat că şi în Pakistan oieritul şi creşterea animalelor sunt ocupaţii tradiţionale şi a fost fericit să deguste din preparatele noastre. Chiar ne-a ajutat la prepararea bulzului! 

Domnule Ambasador, să reveniţi, după cum aţi promis!“, este mesajul transmis de băciţa Mărioara Babu pe pagina sa de Facebook.

stna stefanu ambasador pakistan foto
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite