Alpinişti angajaţi de Primăria Târgu Jiu pentru a distruge cuiburile ciorilor din Parcul Central

Alpinişti angajaţi de Primăria Târgu Jiu pentru a distruge cuiburile ciorilor din Parcul Central

Ciorile îşi refac cuiburile distruse după o săptămână

Doi alpinişti s-au urcat astăzi în copacii înalţi din Parcul Central din Târgu Jiu, pentru a distruge cuiburile ciorilor care crează mari neplăceri turiştilor, dar şi locuitorilor oraşului care vin să se plimbe pe aleile parcului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Autorităţile locale au apelat la fel de fel de metode pentru a alunga ciorile din Parcul Central. Una dintre ele a fost pusă astăzi practică de doi alpinişti utilitari. Aceştia s-au urcat în copacii înalţi pentru a distruge cuiburile ciorilor care produc mizerie, dar şi gălăgie. 
 
Cosmin Nanu, unul dintre cei doi alpinişti, spune că ciorile şi-au făcut la loc cuibarele pe care le-au distrus: „Este destul de complicat pentru că unii copaci sunt foarte înalţi şi există pericolul ca crengile să se rupă. Sunt şi copaci putrezi în care nu ne putem urca. Nu cred că putem să stopăm apariţia ciorilor, dar cred că le putem diminua numărul, pentru că după o săptămână de la doborârea cuiburilor şi-au făcut altele“. 
Locuitorii sunt de acord cu acţiunea de stârpire a ciorilor.
„Este oribil ce a aici. Totul e plin de mizeria de la ciori. E un lucru foarte bun că se acţionează pentru stârpirea lor,
a precizat uin trecător.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările