FOTO Alegeri parlamentare 2012. Victor Ponta a votat la Târgu Jiu: „M-am enervat că domnul Blaga nu a vrut să facem alegerile în noiembrie“

FOTO Alegeri parlamentare 2012. Victor Ponta a votat la Târgu Jiu: „M-am enervat că domnul Blaga nu a vrut să facem alegerile în noiembrie“

Victor Ponta a votat  la Universitatea din Târgu-Jiu FOTO Facebook

Victor Ponta a votat în această dimineaţă, în jurul orelor 10.45, în Târgu Jiu. La ieşirea de la urne, i-a spus unui bărbat care făcea sondaje: „Vreţi să mă întrebaţi cu cine am votat? Am votat cu mine!“. Ponta a mai spus că, în prezent, toate secţiile de votare sunt deschise.

„Votez cu un gând bun pentru gorjeni şi pentru toţi românii. În calitate de prim-ministru, anunţ că toate secţiile de votare sunt deschise. Avem treabă, astăzi de deszăpezit ţara, iar mâine de guvernat. M-am enervat că domnul Blaga nu a vrut să facem în noiembrie alegerile, aşa cum era normal. Nu am fi avut probleme, probabil, dar data viitoare nu ne mai luăm după mintea unui singur om şi ne organizăm mai devreme“, a declarat Ponta.

La ieşire, Ponta a glumit cu un bărbat care făcea sondaje şi i-a spus: „Vrei să mă întrebi cu cine votez? Am votat cu mine!“.

Pe conturile sale de pe reţelele de socializare Facebook şi Twitter, Victor Ponta a postat patru poze de la  secţia de vot de la Universitatea din Târgu-Jiu.  

"Am votat cu convingerea că românii vor întoarce o pagină din istoria noastră şi vor întoarce o alta mult mai bună. Am votat pentru a fi mai uniţi şi ca să avem speranţa unui viitor mai bun, în care nu mai credeam în urmă cu un an", a declarat premierul. 

Alături de Victor Ponta au fost soţia sa Daciana, primarul municipiului Târgu-Jiu Florin Cârciumaru şi preşedintele CJ Gorj Ion Călinoiu. 

Primul-ministru candidează în Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor.

Pe adevarul.ro ai acces la cea mai amplă infografie care îţi prezintă tot ce se întâmplă în ţară în ziua de 9 decembrie 2012, duminica în care electoratul stabileşte cine va reprezenta România în Parlament pentru următorii patru ani. "Adevărul" îţi oferă toate infomaţiile din ţară, începând de la Arad sau Mehedinţi, până la Târgu Jiu, Slatina sau Craiova.

 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările