Alegeri parlamentare 2012 Gorj. Cine sunt candidaţii cotaţi cu cele mai mari şanse din Colegiul 4 Camera Deputaţilor

Alegeri parlamentare 2012 Gorj. Cine sunt candidaţii cotaţi cu cele mai mari şanse din Colegiul 4 Camera Deputaţilor

Severus Militaru

Candidaţii care se bat pentru un loc de deputat pe Colegiul 4 la Camera Deputaţilor sunt Severus Militaru, din partea ARD, şi Camelia Khraibani, de la USL, dar o surpriză poate să vină şi din partea lui Aurel Slapciu, de la PP-DD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Severus Militar, deputat în funcţie, este unul dintre favoriţii la câştigarea alegerilor pe Colegiul nr. 4. S-a născut în judeţul Prahova, dar locuieşte în municipiul Motru, de la Vârsta de patru ani. Este înscris în PD-L din anul 2000, iar apoi a devenit şi consilier local al municipiului Motru. După terminarea liceului, a muncit în Serbia, iar după ce a terminat facultatea a lucrat ca lăcătuş mecanic la Cariera minieră Roşiuţa. A ocupat apoi funcţia de inginer tehnolog, iar din 2001 şi până în 2003 a fost şef adjunct Complex Excavare Transport Haldare. Din 2003, s-a ocupat exclusiv de munca sindicală, fiind preşedintele de sindicat al Carierei Roşiuţa.
Camelia Khraibani este managerul spitalului Municipal Motru. Aceasta s-a născut în Strehaia, judeţul Mehedinţi, dar a lucrat şi trăit în Motru. A absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie Craiova, specializarea Obstetrica-ginecologie. În perioada 1993 - 1999, Camelia Khraibani a activat ca medic specialist obstetrica-ginecologie la Spitalul Municipal Motru, iar între 1999 şi 2002 a lucrat ca medic specialist obstetrica-ginecologie la Spitalul Saint Georges Saher din Beierut. Din anul 2002 se află la conducerea Spitalului Municipal Motru.

Om de afaceri, candidat PP-DD

Aurel Slapciu este un om de afaceri prosper, care candidează din partea PP-DD. Una dintre firmele la care este asociat a avut chiar un contract încheiat cu spitalul din Motru. Din partea PRM candidează pe Colegiul 4 Daniel Mutafela Daniel, fost consilier judeţean, iar candidatul UDMR este Karol Kiss.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările