Alegeri parlamentare 2012. Dan Diaconescu a votat în Târgu Jiu, de ziua lui: „Votez într-un cartier sărac. Ponta, care e doctor, votează în centru, la Universitate“

Alegeri parlamentare 2012. Dan Diaconescu a votat în Târgu Jiu, de ziua lui: „Votez într-un cartier sărac. Ponta, care e doctor, votează în centru, la Universitate“

Alegeri parlamentare 2012. Dan Diaconescu a votat în Târgu Jiu, de ziua lui: „Votez într-un cartier sărac. Ponta, care e doctor, votează în centru, la Universitate“. Pensionarii l-au apostrofat pe DD pentru că nu au avut loc să voteze din cauza presei care îl urmărea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dan Diaconescu a votat în această dimineaţă la Târgu Jiu. El a venit la vot într-un automobil de lux, Rolls Royce, şi efectiv a blocat secţia de votare, din cauza presei care s-a strâns în jurul lui. Diaconescu a fost apostrofat de mai mai mulţi pensionari nemulţumiţi că nu au loc să voteze din cauza lui.

Diaconescu a votat la o secţie de la periferia oraşului Târgu Jiu şi a declarat că votează într-un cartier sărac, în care sunt mulţi şomeri, în timp ce Ponta, „care e doctor“, votează în centru, la Universitate. „Eu sunt un om din popor, plecat de la ţară, născut în Oltenia, spre deosebire de Ponta, care nu are legătură cu aceste locuri. Ponta şi-a şters din CV şi locul naşterii“, a declarat politicianul.

Dan Diaconescu a mai anunţat că în această seară va organiza o mare petrecere, în cinstea zilei sale de naştere, petrecere la care vor fi invitaţi toţi gorjenii.

Rămâi pe targujiu.adevarul.ro pentru a afla toate detaliile din ziua alegerilor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările