Agresorul care i-a lovit cu sabia pe căutătorii de trufe a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul căutătorilor de trufe a fost arestat preventiv
Agresorul căutătorilor de trufe a fost arestat preventiv

Un bărbat de 34 de ani, din localitatea Bumbeşti Jiu, care i-a lovit cu sabia într-o pădure pe doi căutători de trufe, tată şi fiu, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Scandalul a avut loc în urmă cu două zile într-o pădure din localitatea Bengeşti Ciocadia. Un tânăr de 24 de ani s-a ales cu tăieturi la patru degete şi a fost transportat la spitalul din Craiova, iar tatăl său a suferit o plagă în zona capului. 

„La data de 9 octombrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, ca urmare a evenimentului produs pe raza comunei Bengeşti Ciocadia, pe un teren forestier, au continuat cercetările în cauză şi au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 34 de ani, din Bumbeşti Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Acesta, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui tânăr, de 24 de ani, municipiul Deva, judeţul Hunedoara, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 30-35 de zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, poliţiştii de investigaţii criminale au mai identificat alţi cinci gorjeni, cu vârste cuprinse între 28 şi 47 de ani, care au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări, stabilindu-se că aceştia au fost prezenţi în momentul agresiunii comise asupra celor doi bărbaţi, de 24 şi 50 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara“, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite