ADMITERE LICEU 2014. Elevii de 10 din Gorj

ADMITERE LICEU 2014. Elevii de 10 din Gorj

Opt elevi au obţinut media 10

Opt elevi de la Şcoala generală „Constantin Săvoiu“, Colegiile Naţionale „Tudor Vladimirescu“ şi „Spiru Haret“ au reuşit să obţină, la Evaluarea Naţională, nota 10 atât la matematică, cât şi la limba şi literatură română. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Elevii care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională sunt: Carmen Mihaela Fîcea, de la Colegiul Naţional „Spiru Haret“. Sorana-Theodora Mitoi, Elena-Roxana Ştiucă, Teodora Jilăveanu, Flavia Maria Nicolescu, de la Şcoala generală „Constantin Săvoiu“. Dalia Miruna Ţîrcă, Cristiana Ioana Dragomir, Alina Elena Vîrţan. de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“. 

Absolvenţii de clasa a VIII-a care se înscriu zilele acestea, până pe 8 iulie, la liceele dorite, pot să consulte şi topul liceelor din ţară, judeţ cu judeţ, în funcţie de ultima medie de admitere, de la fiecare specializare, cu ajutorul unei aplicaţii marca admitereliceu.ro, care se va folosi de statisticile de la admiterea de anul trecut, ultimele medii de admitere de la fiecare liceu şi de notele pe care le-au obţinut la Evaluarea Naţională de anul acesta.

Ierarhia elevilor a fost publicată joi seara de Ministerul Educaţiei pe site-ul admitere.edu.ro.

Iniţial se anunţase că pe 4 iulie mediile finale la Evaluarea Naţională 2014 şi practic cele de la admitere liceu vor fi publicate oficial, inclusiv online, pe edu.ro, pe site-ul admiterii la liceu 2014.

Elevii pot deja să vadă unde se situează în clasamentul pe judeţ în ceea ce priveşte media dintre rezultatele de la Evaluarea Naţională 2014  (75%) şi notele din gimnaziu (25%), mai exact media de intrare la liceu, care le va decide soarta în următorii patru ani.

ACCESATI AICI APLICAŢIA PRIN CARE PUTEŢI VEDEA TOPUL LICEELOR DIN JUDEŢUL GORJ

Anul trecut, adevarul.ro a prezentat topul celor mai bune colegii din ţară, top 3 licee, în funcţie de o serie de criterii, precum ultima medie de admitere din 2013, rezultatele la olimpiade, profesori de top etc. Acestea sunt liceele foarte bune, cu tradiţie, pe care se bat mulţi elevi. 
 
Cele mai bune trei licee din judeţul Gorj în funcţie de mediile de admitere, promovabilitatea la examenul de Bacalaureat de anul trecut şi rezultatele la olimpiade şi concursuri naţionale şi internaţionale sunt, conform topului realizat anul trecut de adevarul.ro, Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu“,Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“ şi Colegiul Naţional „Spiru Haret“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: