Accident în lanț la Lelești: patru mașini au fost avariate

Accident în lanț la Lelești: patru mașini au fost avariate

Dacia de la care s-a produs accidentul

Un accident în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc astăzi pe raza localității Lelești. Trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patru maşini au fost avariate în urma unui accident care a avut loc pe Drumul Național 67. Conducătorul unui autoturism Dacia nu a păstrat distanța corespunzătoare față de mașina din fața sa, care a frânat brusc, șoferul intenționând să evite un biciclist. Astfel, Dacia a intrat în autovehiculul aflat în fața sa, iar apoi a
Trei  autovehicule care circulau în același sens de mers și o altă mașină care se deplasa din sens invers au fost implicate în accident. „Mașina din față a oprit brusc, a lovit-o în spate și ne aruncă și din față venea alta care a intrat în noi. Soțul e puțin lovit la picior și la piept că s-a lovit de volan. Eu nu am nimic că am avut centură“, a povestit soția autoturismului Dacia.

„În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 68 ani, a părăsit sensul său de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus din sens invers de D.A., de 32 ani, din Târgu-Jiu, judeţul Gorj, după care, revenind pe sensul său de deplasare, a fost tamponat în partea din spate de autoturismul condus de către M.N., de 55 ani, din Târgu-Jiu, judeţul Gorj, care circula din direcţia Tismana în direcţia Târgu-Jiu. În urma impactului, conducătorul auto S.L., de 68 ani, S.V., de 43  ani, din comuna Peştişani, B.M., de 55 ani, din Târgu-Jiu, pasageri în acelaşi autoturism, şi T.N., de 29 ani, din oraşul Novaci, pasager în autoturismul condus de D.A., au suferit leziuni corporale“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.


Circulația pe DN 67 a fost întreruptă timp de câteva zeci de minute. Potrivit medicilor de Unitatea de Primiri Urgențe, victimele se află în afara oricărui pericol.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările