A vrut să ardă de viu împreună cu fiica sa de 13 ani

A vrut să ardă de viu împreună cu fiica sa de 13 ani

Bărbatul a suferit arsuri pe 20 la sută din suprafaţa corpului

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din satul Barza, comuna Dăneşti, a vrut să moară ars de viu împreună cu una dintre fiicele sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ion Amza a vrut să-şi pună capăt zilelor, supărat că soţia sa plecase iarăşi la muncă în străinătate Bărbatul şi-a pierdut minţile şi a deschis o butelie, după care a aprins focul. Una dintre cele două fetiţe a reuşit să fugă, dar piromanul a ţinut-o în casă pe cea mare, în vârstă de 13 ani, cu scopul de a muri împreună. Fata cea mică i-a alertat pe vecini. „A venit la noi fata cea mică, ţipând că a dat drumul la o butelie ca să se omoare. Era supărat că i-a plecat nevasta în Spania”, spune un vecin. 
Cei doi au fost salvaţi, dar bărbatul s-a ales cu arsuri pe 20% din suprafaţa corpului, fiind transportat cu elicopterul la Spitalul de Arşi din capitală. 
 
Sinucigaşul, rudă cu primărişa comunei Berleşti
 
Socrul sinucigaşului este fratele primăriţei comunei Berleşti, Maria Dumitraşcu. „Sunt şapte oameni care au rămas fără acoperiş. Aşa se întâmplă când eşti nesăbuit şi nu gândeşti. Fratele meu şi cumnata erau plecaţi de acasă şi el s-a închis cu fetele în casă şi a vrut să-şi dea foc pentru că nevasta a plecat la muncă în altă ţară. Sunt familii care se înţeleg şi pleacă la muncă pentru a câştiga un ban ca să ofere un trai mai bun copiilor“, a precizat Maria Dumitraşcu.
Pompierii au stins incendiul, dar casa nu mai poate fi locuită. „Incendiul se manifesta cu violenţă la acoperişul imobilului, cu pericol de propagare la întreaga locuinţă. Când am ajuns noi, poliţiştii scoseseră deja persoanele aflate în interior”, a declarat Stanciu Stanciu, şeful Gărzii de intervenţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: