Un bărbat a murit înecat în cea mai luxoasă piscină din Târgu Jiu. Bărbatul a fost scos de pe fundul bazinului de clienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
inecat piscina

Un bărbat de 40 de ani a decedat, vineri, 24 iunie, după ce s-a înecat în cea mai luxoasă piscină din municipiul Târgu Jiu.

Bărbatul a fost scos de pe fundul bazinului de către ceilalţi clienţi, cu toate că ştrandul are angajat un salvamar. În imaginile filmate de o clientă a piscinei se vede că barbatul a stat pe fundul bazinului aproximativ 3 minute până când a fost văzut şi scos din apă.

Nivelul apei în ştrandul aflat pe o insuliţă de pe lacul de acumulare din Târgu Jiu nu este aşa de mare, fiind de aproximativ un metru şi jumătate, astfel că, cel mai probabil, bărbatului i s-a făcut rău.

O femeie a filmat întâmplător cu telefonul mobil momentul în care tânărul se scufundă, fără ca cei din jurul său îşi dea seama că se întâmplă ceva. Aproximativ trei minute a stat sub apă victima până când a fost scoasă din apă. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal. 

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că un bărbat de 40 de ani, din comuna Bălesti, a fost scos din piscină în stare de inconştienţă.

barbat inecat

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Gorj, care a efectuat manevre de resuscitare persoanei, însă din păcate a fost constatat decesul.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Vă recomandăm să citiţi şi 

Explozie la o locuinţă din comuna lui Brâncuşi. Un copil de cinci ani a fost rănit

UPDATE/ Primarul unei comune din Gorj, „săltat“ de mascaţi chiar din sediul instituţiei. A fost reţinut pentru 24 de ore

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite