A încercat să mituiască doi poliţişti de la rutieră cu 500 de lei

A încercat să mituiască doi poliţişti de la rutieră cu 500 de lei

Şoferul este cercetat pentru luare de mită

Un gorjean  este cercetat penal pentru dare de mită după ce a încercat să le ofere poliţiştilor rutieri suma de 500 de lei, pentru a scăpa de o sancţiune.

 
 
 
Conform unui comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie Gorj,
 
Şoferul a fost prins în flagrant în timp ce încerca să le ofere banii unor agenţi rutieri de la Târgu-Cărbuneşti. Maşina condusă de ele avea starea tehnică expirată, iar poliţiştii l-au anunţat că vor reţine certificatul de înmatriculare. Şoferul a îîncercat să le ofere 500 de lei ca să-l ierte, dar oamenii legii au anunţat ofiţerii DGA care au organizat un flagrant. 
Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus ca bărbatul să fie anchetat sub control judiciar.
„După ce i s-a adus la cunoştinţă faptul că urmează să-i fie reţinute certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numerele de înmatriculare, conducătorul auto a oferit, cu titlu de mită, suma de 500 de lei celor doi poliţişti pentru a nu dispune măsurile legale, însă agenţii de poliţie au refuzat categoric oferta, au continuat să întocmească  actele de constatare şi au sesizat fapta la D.G.A. – S.J.A. Gorj. În cauză, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 zile faţă de inculpat pentru cercetări privind săvârşirea infracţiunii de dare de mită”, se arată într-un comunicat de presă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: