A furat un aparat de jocuri de noroc din care a reuşit să sustragă 2.000 de lei

A furat un aparat de jocuri de noroc din care a reuşit să sustragă 2.000 de lei

Maşina şi aparatul de jocuri electronice de noroc au fost abandonate pe un câmp

Un gorjean a furat un aparat de jocuri de noroc dintr-un magazin din comuna Dăneşti, l-a dus pe un câmp şi a sustras din acesta aproape 2.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aparatul electronic a fost transportat cu o maşină pe care făptaşul a condus-o fără să deţină permis de conducere.
„Echipa operativă constituită la nivelul subunităţii s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care a stabilit faptul că, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Dăneşti,  s-a deplasat cu un autoturism la magazin, de unde ar fi sustras aparatul electronic şi a mers pe un câmp, unde a distrus sistemul de depozitare al banilor, sustrăgând din acesta suma de 1.910 lei, abandonând autoturismul şi aparatul electronic pe câmp.
În urma verificărilor efectuate s-a mai constatat faptul că bărbatul a condus  autoturismul pe DC Ungureni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, totodată având numărul provizoriu  expirat din data de 15 iulie a.c..
 
 
Aparatul electronic a fost predat administratorului societăţii comerciale, iar suma de 1.910 lei a fost ridicată de la bărbat până la definitivarea cercetărilor.
În cauză s-a întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, distrugere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările